Wosk pszczeli

Wosk pszczeli w naszych produktach. Poznaj ten składnik i jego właściwości.


Wosk pszczeli w naszych produktach. Poznaj ten składnik i jego właściwości.

Wosk pszczeli jest od wieków wykorzystywany w kosmetyce, ze względu na swoje właściwości wygładzające i natłuszczające. Zawiera witaminę A, dzięki czemu skutecznie nawilża i odżywia skórę. Aby wyprodukować kilogram wosku, pszczoły potrzebują ponad 3,5 kilograma miodu!

COOKIE SETTINGS PANEL

1st Party cookies: Necessary Cookie = :: Enhancement =

When you refuse the use of - 1st or 3rd party - cookies, this site will not behave as designed due to the unavailability of cookies.