Drzewo cedrowe

Drzewo cedrowe w naszych produktach. Poznaj ten składnik i jego właściwości.


Drzewo cedrowe w naszych produktach. Poznaj ten składnik i jego właściwości.

Drzewo cedrowe należy do rodziny sosnowatych i pochodzi z rejonu śródziemnomorskiego oraz Himalajów. Olejek z drzewa cedrowego to jeden z najstarszych zapachów używanych w perfumiarstwie. Do naszych kosmetyków sprowadzamy go ze słonecznej Prowansji ze względu na jego drzewny, ostry i żywiczny zapach. W aromaterapii stosowany jest, by uspokoić nerwy i pobudzić duchowość.

COOKIE SETTINGS PANEL

1st Party cookies: Necessary Cookie = :: Enhancement =

When you refuse the use of - 1st or 3rd party - cookies, this site will not behave as designed due to the unavailability of cookies.